Výroční zpráva města Žďáru nad Sázavou za rok 2004

zveřejněno: 26. 2. 2004

Výroční zpráva města Žďáru nad Sázavou je zveřejňována v souladu s § 18, odst. 1) zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

§ 18, odst. 1, písm.a)
Počet podaných žádostí o informace: 11

§ 18, odst. 1, písm.b)

Počet podaných odvolání proti rozhodnutí: 1

§18, odst. 1, písm.c)
Opis podstatných částí každého rozsudku soudu: 0

§ 18, odst. 1, písm.d)
Výsledky řízení o sankcích za nedodržování tohoto zákona bez uvádění osobních údajů: 0

další informace vztahující se k uplatňování tohoto zákona:

Žádosti o poskytnutí informace se vztahovaly zejména k:
privatizaci obytného domu, oblasti stavební, rozpočtu obce, volbám, svazku obcí, kdo je veřejným činitelem, ad.
Uvedené žádosti obdržel MěÚ Žďár nad Sázavou poštou a formou e-mailu. Telefonické dotazy nejsou evidovány.

Městský úřad poskytuje informace jednak na základě písemných (e-mailových) žádostí v režimu zákona č. 106/1999 Sb., dále pak zveřejňuje informace podle tohoto zákona §5 prostřednictvím svých internetových stránek na adrese: www.zdarns.cz, zpřístupněním infoboxu v budově MěÚ. Informace jsou dále poskytovány vyvěšováním na úřední desce, prostřednictvím městského rozhlasu, tisku a jiných sdělovacích prostředků a dalšími způsoby, např. prostřednictvím informační kanceláře v budově MěÚ.

Ve Žďáře nad Sázavou dne 25.2.2005