Výroční zpráva města Žďáru nad Sázavou za rok 2006

zveřejněno: 26. 2. 2006

Výroční zpráva města Žďáru nad Sázavou je zveřejňována v souladu s § 18, odst. 1) zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

§ 18, odst. 1, písm.a)

§ 18, odst. 1, písm.b)

§18, odst. 1, písm.c)

§ 18, odst. 1, písm.d)

Počet stížností podaných podle §16a, důvody jejich podání a stručný popis způsobu jejich vyřízení: 0.

Žádosti o poskytnutí informací se vztahovaly zejména k:

privatizaci bytů, nájemnému z bytů, regulačnímu plánu, povolení stavby, místopisu památek, živnostenskému podnikání, chovu psů, vydávání místního tisku, volbám, vydávání osobních dokladů ad.

Žádosti byly doručeny převážně formou e-mailů, osobním podáním a poštou. Telefonické dotazy nejsou evidovány.

Městský úřad poskytuje informace jednak na základě písemných (e-mailových) žádostí v režimu zákona č.106/1999 Sb., dále pak zveřejňuje informace podle tohoto zákona §5 prostřednictvím svých internetových stránek na adrese: www.zdarns.cz , v přízemí budovy MěÚ je zpřístupněn infobox.  Na uvedených internetových stránkách je umístěna elektronická úřední deska; zároveň jsou v souladu s právními předpisy informace vyvěšovány na úřední desce umístěné před vstupem do budovy úřadu (adresa: ul. Žižkova 227/1, Žďár nad Sázavou).

Informace z městského úřadu jsou zveřejňovány také prostřednictvím městského rozhlasu, kabelové televize, tisku a jiných sdělovacích prostředků.

Ve Žďáře nad Sázavou dne 14.2.2007