Odpověď jednotlivá

10. 7. 2011
Předmět: kino
Dotaz: Tak jsem se vypravil poprvé do Žárského kina dle informací na internetu v neděli v 19.30 film Harry Poter-1.díl potěšen že žďárské kino je tak prozíravé a uvádí tento první díl hned před premiérou druhého dílu na který jsem se chtěl následně vypravit Po cca 0,5 hodinovém čekání spolu s asi dalšími 15 lidmi před zavřeným kinem jsme se z vyvěšeného programu na kině dozvěděli že film začal v 18.00, žádná omluva upozornění. Takto kino přichází o návštěvníky už se do něj asi více nevypravím.Ondráček
Odpověď (odbor školství, kultury, sportu a marketingu):
Dobrý den, program žďárského kina denně pravidelně aktualizuje pověřený pracovník odboru školství, kultury a sportu MěÚ Žďár nad Sázavou podle aktuálních stránek kina Vysočina. V případě nedělního představení došlo k chybnému uvedení začátku filmového představení vedoucím kina Vysočina. Na jeho žádost sdělujeme omluvu pana Jenšíka a jeho vyjádření k pochybení:
Vážený pane Ondráčku,
věřte mi, že mne mrzí Vaše stížnost možná ještě více než Vás. Stala se chyba a nedá se již zpětně napravit. Nejhorší na celé záležitosti je to, že jsem ji zavinil "já sám osobně". Na všech programech (plakáty, různé letáky a pod.) byl všude uveden správný čas začátku v 18.00 hodin. Já osobně jsem přepisoval tento program na naše internetové stránky (www.kinoagentura.cz) a i při vší snaze jsem udělal TUTO OSUDNOU CHYBU a přepsal jsem se na 19.30 hodin. Velmi se omlouvám Vám i ostatním zklamaným divákům.Věřte mi, že to opravdu nebylo schválně.Pokud mou omluvu a přijmete a lidsky pochopíte - budu velmi rád.A nelámejte hůl - kino Vysočina opravdu stojí za návštěvu a já doufám, že Vás příště nezklameme. Předem Vám děkuji za pochopení. Případně mi můžete osobně zavolat na telefon: 602 394 003. Omluvu jsem zveřejnil i na našich internetových stránkách.
S pozdravem
Láďa Jenšík - vedoucí kina