Odpověď jednotlivá

29. 11. 2017
Předmět: neodpovídání na dotaz k MHD
Dotaz: můžete mi prosím vysvětlit,proč jste dali můj dotaz do skupiny dotazů,na který neodpovídáte?protože byl kritický k připravovaným změnám jízdních řádů MHD?kritizoval jsem přípoje městské dopravy od vlaků na Vodojem a Průmyslovku,že to bude jezdit jen jednou za hodinu a že když bude mít vlak zpoždění,tak místo půlhodiny budeme čekat hodinu na další autobus.tak snad na můj dotaz odpovíte,určitě je košer k vašim regulím pro dotazy.jenom poznámka,že když nebudete odpovídat,tak lidi ještě víc naštvete
Odpověď (odbor dopravy):
Váš dotaz za dne 23.11. byl adresován na Odbor dopravy, který není příslušný (MHD má na starost Odbor komunálních služeb).
Podle pravidel Dotazovny jsem ho nicméně přeposlal na zmíněný odbor k zodpovězení. Vedoucí odboru KS dotaz vyhodnotila tak, že je v něm víc osobních dojmů než konkrétního dotazování a nechala ho tedy v souladu s pravidly Dotazovny zrušit.

Doporučuji příště komunikovat v otázkách MHD přímo s odborem KS a při tom dodržovat důsledně pravidla Dotazovny - "Vulgární dotazy, osobní postoje a stanoviska tazatelů zveřejněny nebudou."

Ing. Jaroslav Miklík, vedoucí Odboru dopravy