Odpověď jednotlivá

25. 11. 2012
Předmět: oprava svobodárny č.4
Dotaz: Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jak má probíhat oprava této svobodárny, když se zde celý týden nic nedělo. Dům je celý ve špíně a prachu, no podle tempa oprav se asi nespěchá. Na 3podlaží svítí jedna slabá žárovka a na schodišti nesvítí pro změnu vůbec nic. Za co platíme nájmy? Za co nájemníky považujete? To, co se tady děje, už není na komunikaci, to už je na zveřejnění v novinách či v televizi! Platíme a nevíme za co! Nestydíte se takto chovat k lidem? Asi ani ne! Děkujeme!!!
Odpověď (starosta):
Dobrý den,
Vámi popisovaný stav jsem si nechala prověřit, bohužel opravy tohoto charakteru se nikde a nikdy neobejdou bez negativního dopadu na uživatele bytů nebo domu. Níže přikládám vyjádření technické správy budov včetně kontaktu na odpovědného pracovníka.

Termín dokončení je s firmou dohodnut dle smlouvy o dílo na 22.12.2012 . V současné době je hotovo vybourání drážek ve všech 3 patrech s byty. V minulém týdnu kromě 1 dne, probíhalo zaomítávání těchto drážek. Zbývá provedení elektroinstalace v suterénu a u hlavního vstupu.

Společně s objednanými pracemi na elektroinstalaci probíhá ze strany a.s. SATT montáž stávajících rozvodů kabelové televize. Tyto rozvody byly původně umístěny v plastových lištách po povrchu chodeb. Z požárních důvodů bylo nutné je zasekat do zdí. Protahování těchto kabelů, které jsou zatím provizorně nataženy na chodbě začne během tohoto týdne. Po skončení dojde k dokončení drobných zednických prací a bude provedeno postupné vymalování.


Ing. Milan Petr
Technická správa budov města
tel.: 566 688 151, 736 510 458

e-mail: milan.petr@zdarns.cz