Odpověď jednotlivá

8. 11. 2010
Předmět: Vánoční trhy 2010
Dotaz: Dobrý den,
nevím, komu vznést dotaz, proto se obracím na Vás a žádám o přeposlání na příslušný odbor.
Chtěla bych se zeptat, kdy budou ve Žďáře na náměstí vánoční trhy. Také mne zajímá, kde mohu získat (a podat) přihlášku, pokud bych se chtěla účastnit těchto trhů a jaké jsou poplatky za pronájem pozemku. Také bych uvítala na webových stránka města seznam připravovaných akcí (trhy, jarmarky...), vč. termínů. Předem Vám velmi děkuji za odpověď a přeji pěkný den.
Odpověď (tajemník):
K Vašemu dotazu ohledně pronájmu obchodního místa na tradičním žďárském předvánočním trhu, který se koná ve čtvrtek 16. prosince 2010 na náměstí Republiky, Vám s politováním sdělujeme, že momentálně žádná volná místa na prodejní stánky na tento trh nejsou.

Místa pro stánky jsou přidělována s přihlédnutím k nabízenému sortimentu zboží, účasti na minulých akcích a termínu přihlášky. V tuto chvíli evidujeme již několik žádostí „náhradníků“. Z kapacitních důvodů proto Vaší žádosti nebudeme moci vyhovět.

Pro Vaši informaci – poplatek z místa činí 100 Kč/m2. Přihlášky s uvedením prodejního sortimentu, velikosti požadovaného záboru, kontaktní adresou a telefonem lze posílat poštou nebo e-mailem na adresu odboru komunálních služeb MěÚ Žďár nad Sázavou.

Prodejní akce jsou uváděny na webu města v sekci „volný čas – kultura“.


M.Šustrová
referent odboru komunálních služeb