Odpověď jednotlivá

26. 7. 2013
Předmět: CENZURA 2
Dotaz: Vážená paní starostko, co bylo vulgárního na mém dotazu ohledně městských strážníků v cukrárně z počátku července. Osobní údaje jsem také neuvedl. Ještě by jste měla přidat třetí podmínku zveřejnění dotazu: "jen ty co se nám hodí či nás chválí". Oni některé odpovědi úředníků jsou plné ironie a urážející tazatele, ale ty klidně zveřejníte.
Odpověď (starosta):
Vážený pane,
pokud se jednalo o tento dotaz, tak důvodem nezveřejnění je pouze ta skutečnost, že jsem ho předala k řešení veliteli MP a dosud jsem od něj nedostala odpověď. Odpověď zveřejním ihned po projednání.
Jinak nejsem přesvědčena o pravdivosti vaší třetí podmínky, protože dotazovna obsahuje mnoho kritických námětů a dotazů, na které se snažíme nejen odpovědět ale i je řešeit. Protože necenzuruji dotazy položené na jiné osoby (odbory), tak se může i stát, že někteří reagují možná až příliš emotivně, ale právě z důvodu zachování autenticity komunikace do nich nebudu zasahovat, byť bych je možná někdy formulovala jinak. On totiž i úředník nebo strážník je také jenom člověk.