Odpověď jednotlivá

18. 8. 2013
Předmět: Černá skládka
Dotaz: Vždy jsem si myslel, že tenisté jsou rozumní a inteligentní lidé. Tento názor jsem změnil poté, co si již více než dva roky budují černou skládku u zadního vstupu do svého areálu na Bouchalkách (před vjezdem na fotbal. hřiště s umělou trávou). Vždy, když jedu kolem, všimnu si, že zase něco přibilo. Není tato skládka i ostudou radnice, jakožto zřizovatele SPORTIS, pod který tenisové kurty spadají? Předpokládám, že tuto černou skládku odstraní samotní tenisté, že nebude likvidovaná za naše daně!
Odpověď (starosta):
Dobrý den,
Na této skládce SPORTIS, uskladňuje antuku, která se nedá použít na kurtech a nyní tam uskladnil smrkové větve ze smrku, který se zlomil v areálu, při vichřici koncem července.
Buhužel tenisový oddíl nám tam dává nahrabanou trávu při jarním úklidu a lidé z přilehlých zahrad nám tam dávají větvě ze stromů a nahrabanou trávu. Lidé si asi myslí, že je to veřejná skládka. Nyní dokonce, dle sdělení správců kurtů tam žil nějaký bezdomovec a po něm tam zůstal plastový odpad.
Také nám se skládka nelíbila, odvoz byl naplánován na podzimní - zářijový termín s tím, že k tomu přidáme další nepotřebný odpad a hromadně by se to odvezlo.
Nyní je objednán kontejner na objemový odpad ( bude dovezen 21.nebo 22.8.) a skládka se zruší.