Odpověď jednotlivá

22. 10. 2011
Předmět: (předmět nezadán)
Dotaz: Dobrý den,jak mám možnost pozorovat průběh oprav na svobodárně č.6 a zvláště "odborníky" kteří tyto práce provádějí,tak bych se přikláněla k tomu auditu o kterém se zmiňoval pisatel přede mnou.Rekonstrukce v toto pojetí mi přijde jako mrhání městskými financemi.
Odpověď (odbor sociální):
Dobrý den. Pravidelně 2x týdně je na stavbě prováděn stavební dozor. Dosud realizovanými pracemi, které je možno vidět bez návštěvy svobodárny: nový propojovací chodník, příprava pro nový vstup-rampa, nové venkovní osvětlení chodníku.
Ostatní práce jsou realizovány uvnitř: rekonstrukce elektroinstalace na společných prostorách a nové přípoje v bytech, nové rozvody vody a kanalizace (stoupačky a rozvody v jednotlivých bytech).
Sdělení, že se jedná o mrhání městskými financemi, dle slov pracovníků Městské správy majetku, nelze akceptovat, neboť elektroinstalace, rozvody vody a kanalizace jsou původní (více jak 40 roků staré). Doporučil bych Vám, abyste navštívila ing. Petra na MěU a probrala s ním všechny práce, které se na na sv. 6 dosud realizovaly a které se budou realizovat.