Odpověď jednotlivá

28. 10. 2011
Předmět: (předmět nezadán)
Dotaz: Pokračování:Navštěva pana Petrů je jen ztráta času,neboť težko by se hledal arogantnější"odborník".Takže si myslím,že audit je naprosto na místě a nezbytný.Vím,že Vám tyto náměty nepřísluší,ale je s podivem co musí socialně slabší spoluobčan skousnout.Ještě snad jen k měříčům tepla,které měli být podle domovní rady do konce října nainstalovany,konec října je v pondělí a měřiče nejsou,takže další slib,ktérý nebolí.Nashledanou a děkuji za další vše vysvětlujicí odpověď.
Odpověď (odbor sociální):
Dobrý den, odpovídá technická správa budov města, které dotaz přísluší. Termín osazení měřičů do konce října NEBYL ze strany města DÁN. Dle sdělení ing. Augustina z realitní kanceláře Investservis jsou již měřiče na skladě a je dohodnuta montáž s firmou Pamex, ta proběhne po dokončení oprav vody a kanalizace - nejpozději do konce roku. Data z měřičů se budou započítávat od 1.1.2012. Tento termín byl domovnímu výboru sdělen.
Na vaše označení „Arogantní odborník“ se těžko odpovídá, neboť nevíme, jakou máte zkušenost. Snad jen můžeme říci,že se prohlídek bytů při opravách rozvodů vody a kanalizace zúčastňuje kromě zástupce města i technik provádějící firmy PAMEX, kterého můžete také přímo kontaktovat.