Odpověď jednotlivá

4. 3. 2019
Předmět: Zvýšení počtu parkovacích míst na Libušínské 19 - 25
Dotaz: Tak jsme 5. 3.2017 projednali nová parkovací místa na shromáždění vlastníků Lib. 23 - 25 a též projednáno SVJ Lib.19 - 21 dne 24.1.2017. Obě shromáždění dala souhlas k rozšíření parkovacích míst v našem dvoře. Vloni jste slíbili, že znovu naši žádost posoudíte, tak se ptám, zvýší se konečně počet parkovacích míst na Libušíně nebo se zase vyhodí peníze na stavbu "jako" parkoviště, kde se vlastně nesmí parkovat, ale jen stát 1hodinu. Zruší se konečně nevyužívaná parkovací místa pro invalidy?
Odpověď (odbor komunálních služeb):
Vážená paní,
letošní rozpočet počítá pouze s parkovištěm na ul. Palachova. Další stavebně povolené parkoviště je na ul. Okružní, které se letos nebude realizovat, k dokončení je projekt na ul. Brodská ...
Z tohoto důvod zatím další projektovou dokumentaci nebudeme zadávat.
Parkovací místa pro invalidy budeme monitorovat a v případě možnosti se počet zredukuje, v první řadě patrně zneplatněním příslušné značky. Počet parkovacích míst pro invalidy nesmí být v rozporu s příslušnými předpisy, tato skutečnost bude vzata v úvahu při konečném rozhodování o eventuální redukci počtu těchto míst.
S pozdravem
Ing. Dana Wurzelová
vedoucí odboru komunálních služeb