Odpověď jednotlivá

14. 5. 2019
Předmět: Bankomat a další obchody
Dotaz: Dobrý den, v rámci rozvoje našeho města je nutné vyjednat a umístit bankomat na Stalingradě, (ideálně u pošty),chybí tam lékárná, která tam kdysi byla a dále pořádné obchody. Nějak na tuto lokalitu zapomínáte v rámci rozvoje našeho města !Přitom tam toho tolik bylo, včetně drogerie a dalších obchodů. Každá lokalita by měla mít určitá centra obchodů a služeb. Ne každý občan může chodit popř. jezdit do obchodních center. Je to Váš velký dluh vůči občanům našeho města.
Odpověď (odbor rozvoje a územního plánování):
Vážená paní Veselá,
na obdobný dotaz jsme již odpovídali zde https://www.zdarns.cz/online-sluzby/dotazy-a-namety/odpoved-jednotliva?id=7770.
Bohužel nám zatím žádná banka nedala pozitivní zpětnou vazbu na umístění bankomatu.
Prozatím je možné na Stalingradě využít tzv. služby cashback u některých prodejců (např. market Qanto na ulici Brodská).
O umístění lékárny již bylo také několikrát vyjednáváno, dokonce jsme nabídli lékárnám konkrétní prostory, ovšem ani jedna zájem neměla.
Budeme i nadále vyjednávat o možnostech rozšíření služeb v této lokalitě s jednotlivými soukromými investory, ale konečné rozhodnutí je vždy na nich.


S přátelským pozdravem

Ing. Jan Prokop
projektový koordinátor, vedoucí oddělení projektů a marketingu