Odpověď jednotlivá

23. 10. 2019
Předmět: uzavírky a omezení na komunikacích Sázava a Stržanov
Dotaz: Dobrý den omezení dopravy u Stržanova je diskutabilní toto má trvat do konce tohoto měsíce,ale pracovníky tam není vidět, ani žádnou pracovní činnost ! To samé je u opravy silnice směrem na Sázavu, nikde nejsou vidět žádní pracovníci, pracovní činnost mizivá, proto vše trvá tak dlouho. Jak na toto město dohlíží,když zadává takovéto zakázky, které se neúměrně protahují a prodražují ? To jsem zvědavá.zda vše bude hotovo do konce října, jak je uvedeno na Vašich stránkách a hllavně v jaké kvalitě !!
Odpověď (odbor dopravy):
Dobrý den,
*
Stavba stezky pod silnicí I/37 u Stržanova:
U této stavby požádal dodavatel stavby o prodloužení termínu uzavírky do poloviny listopadu a Krajský úřad mu toto prodloužení povolil. Při zahájení stavby došlo k přesunu realizace stavebních objektů, a to v důsledku subdodávky tubosideru, u které bylo předloženo nové technologické řešení. V současné době probíhají práce i přes víkendy. Po celou dobu stavby je prováděn technický i autorský dozor.

Ing. Irena Škodová
vedoucí Odboru rozvoje a územního plánování

Uzavírka silnice I/19 Sázava - Žďár n.S:
*
Tato uzavírka je povolena Krajským úřadem kraje Vysočina - odborem dopravy a silničního hospodářství, případné dotazy adresujte přímo na Krajský úřad. Investorem oprav je ŘSD, nikoli město.

Ing. Jaroslav Miklík
vedoucí Odboru dopravy